-

Werken bij

Vacature hoofdtennistrainer jeugd
(m/v, min A-licentie, fulltime)
Sportskills Tennis Academy

Ben jij gediplomeerd tennistrainer en op zoek naar dé plek om je ambities waar te maken? Wil je je liefde voor de tennissport graag overbrengen, ben je ondernemend en zelfstandig, kun je je leerlingen motiveren en boeien en ben je ook nog eens een vrolijke, leuke collega? Dan zoeken we jou!
Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer:

Wat ga je doen?

Je werkt zelfstandig als hoofdtrainer in een fijn team van ervaren coaches op één van onze mooie sportlocaties in het Gooi. Binnen het team wordt er nauw samengewerkt, onder andere op het gebied van de oefenstof, trainingsmethodes en de opbouw van de trainingen. Ook voor administratie en communicatie kun je terugvallen op het team. Je geeft je lessen en trainingen zelfstandig en zet, in samenwerking met je collega’s, de plannen, roosters en programma’s op. Met jouw lessen en trainingen geef je je leerlingen meer spelplezier en ontwikkel je hun tennisvaardigheden.

Wat breng je mee?

 • Je bent een tennistrainer met minimaal een A-licentie;
 • Je tennisniveau is minimaal KNLTB-rating 4;
 • Je hebt kennis van de KNLTB Tenniskids-methodiek;
 • Je hebt affiniteit met junioren en hun manier van leren en motiveren;
 • Je bent enthousiast;
 • Je bent proactief;
 • Je bent betrouwbaar;
 • Je bent betrokken, zowel bij het team als bij je leerlingen;
 • Je bent klantgericht;
 • Je stelt je professioneel op;
 • Je bent ambitieus;
 • Je bent social vaardig;
 • Je hebt eigen vervoer (onze locaties zijn niet heel makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar).
 

Wat bieden we jou?

Jij krijgt als hoofdtennistrainer bij Sportskills Tennis Academy een leuke, zelfstandige baan op één van onze tennislocaties. Het team waarvan je deel uitmaakt is professioneel, ervaren en ambitieus. Jij en je nieuwe collega’s werken op een aangename manier samen, waarbij ieders expertise gewaardeerd wordt.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris;
 • Regelmatige betrokkenheid bij toptennis-evenementen;
 • Een fijne werklocatie met goede faciliteiten
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Meer over Sportskills Tennis Academy: jouw nieuwe werkgever

Je komt als tennistrainer te werken bij een ambitieuze tennisacademy, die voorop loopt in de kwaliteit van lessen en trainingen en die het verschil maakt in de ondersteuning en ontzorging van tennisclubs. Sportskills heeft naast de technische kant van tennis ook expertise in huis op het gebied van voedingsleer, fitness, ademhaling en mentale (veer)kracht.
Sportskills is nauw verbonden met BLTC In between; een jong, dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in racketsport op top- en recreatief niveau. BLTC In between exploiteert in Blaricum een prachtig park met 10 tennisbanen buiten, 5 tennisbanen in de hal en 4 squashbanen binnen. Sportskills is, behalve op het hoofdkwartier in Blaricum, ook actief op andere locaties in het midden van Nederland. Jouw vaste werkplek zal op één van die locaties zijn.

 

Interesse in deze leuke baan?

Stuur dan je sollicitatie met je CV aan [email protected]. Of bel direct met Leon: 06 19645484.

MEET

Dewi Dijkman

Mijn naam is Dewi Dijkman, ik ben 24 jaar oud en sport loopt als rode draad door mijn leven. Van jongs af aan tennis ik al op het hoogste niveau in Nederland en ben een gepassioneerd sporter. Ik begon deel te nemen aan toernooien voor de Nederlandse nationale ranglijst voor junioren en internationale toernooien toen ik tien jaar oud was. Ik heb altijd top drie van Nederland gestaan van mijn leeftijdsjaar en ben verschillende keren met de KNLTB naar het buitenland gereisd voor interlands om meer internationale ervaring op te doen. Ik ben twee keer tweede geworden op de Nederlandse kampioenschappen en heb daarnaast verschillende internationale prijzen behaald. Door het vele reizen heb ik veel levenservaring op gedaan en mij als speler verder ontwikkeld.
Ik kijk ernaar uit om in de trainingen mijn passie en ervaringen met mijn leerlingen te delen en hoop dat ze net zulke tennisfanaten worden als ik.
Ik ga met veel plezier bij SportSkills aan de slag en hoop jullie snel tegen te komen op de tennisbaan!

MEET

Jelmer Hoff

Mijn naam is Jelmer Hoff, ik ben 43 jaar getrouwd en heb een dochter van bijna vier. Op zeven jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis en heb ik in mijn jeugd vooral regionaal veel gespeeld. Toen ik een jaar of 15 was ben ik gestopt met tennis en ben ik andere sporten gaan proberen om jaren later weer met veel plezier het tennis op te pakken.    

Ik ga met veel plezier bij SportSkills en TC Bilthoven aan de slag en hoop jullie snel op de baan te treffen!

MEET

Danny Egter

Ik ben Danny Egter en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Tennistrainer ben ik al bijna 30 jaar en sinds 2008 als trainer van TC Bilthoven. 

Tennissen doe ik zelf nog erg graag. Regelmatig ben ik te vinden op toernooien en competitie speel ik ook in Duitsland. Mijn speelsterkte is 4.

Ik geef met veel plezier training aan zowel senioren als jeugd.