TRAIN MET EXPERTS

OVEr ONS

Passie

Voor tennis

Deskundig

In Lesgeven

ERvaring

Met verenigingen

Hoe we het doen

Wat ons onderscheidt

Ontzorgen

Organisatie, facturatie, indelingen, vervangers bij ziekte regelen etc.

Communicatie

Transparantie en afstemming met verschillende commissies.

Continuiteit

Wij gaan voor een lange termijn relatie.

Trainers

Betrokkenheid, samenwerking en doorontwikkelen via bijscholing.

Activiteiten

Tenniskampen, clinics, events voor verschillende leeftijdsgroepen.

Prijs/kwaliteit

Marktconforme tarieven voor een hoog service niveau.

Onze drijfveer

De echte passie voor tennis overbrengen

Onze klanten geloven in ons

Dit is wat ze zeggen

MEET

Judith Van Kessel

Judith van Kessel is 21 jaar en woont in Beusichem. Ze is behalve trainster ook een begenadigd topspeelster. Ze begon al op jonge leeftijd te tennissen en toen ze 7 was speelde zij haar eerste wedstrijd. Haar talent was onmiskenbaar en op haar 10e is ze internationaal gaan spelen. Judith is een aantal keer Nederlands kampioen geworden bij de jeugd en internationaal deed ze mee met de top. Nog steeds speelt Judith fulltime tennis op hoog niveau.

Sinds 2018 geeft ze ook tennislessen aan spelers van alle leeftijden en niveaus. Als gepassioneerd topspeelster was de keuze om de trainerslicentie te halen een voor de hand liggende. Met al haar wedstrijdervaring is het voor haar heel natuurlijk om wedstrijdspelers les te geven. En vanuit haar liefde voor de sport helpt Judith alle tennissers graag met het ontwikkelen en verbeteren van hun spel, ongeacht hun niveau.

Ik zie er enorm naar uit om alle leden te leren kennen en samen aan de slag te gaan om tennis nóg leuker te maken. Tot ziens op jullie club!

MEET

Natalia Medvedeva

Voormalig WTA-profspeler. Hoogste singles ranking 23, doubles 14. 4 singles WTA-titels, 11 doubles. Halve finalist Australian Open en RG met Paul Haarhuis. Fed Cup-aanvoerder. Werkte met Oekraïense Junior Nationale teams. Werkte met Olga Savvhuk en Daria Snigur als persoonlijke coach.

MEET

Martijn Bok

Martijn Bok (1973) was zelf jarenlang professioneel tennisspeler, zo won hij meerdere malen het Nederlands Kampioenschap. Na zijn carrière als speler, maakte hij de overstap naar het coachvak. Hij is inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam als tenniscoach op de internationale tennistour.

MEET

Colin van Beem

Hoi ik ben Colin van Beem, 29 jaar en ben geboren in Amsterdam. Ik heb zelf jarenlang fulltime getennist tot ik mijn carrière stopte om verder te gaan als trainer/coach in de sport. Nu is het mijn passie om ambitieuze spelers verder te helpen op weg naar de top. Daarbij combineer ik kennis, passie, discipline en een mate van plezier. Ik heb enorm veel zin om bij Sportskills aan de slag te gaan om er een groot succes van te maken.

MEET

Floris
Minnaert

Floris heeft al 15 jaar ervaring op de ITF, WTA en ATP tour en heeft met vele internationale toptennissers gewerkt (Martic, Kontaveit, Pavlyuchenkova, Robson, Wozniacki, Verdasco, Bouchard, Cirstea, de Bakker).
 

“Het reizen naar alle grote en kleinere toernooien en het werken met sporters op alle niveaus is wat mij heeft verrijkt als trainer, coach en als mens”.

De vele leermomenten en zijn holistische aanpak zijn een inspiratiebron om het beste uit de speler te halen als atleet en als mens.

MEET

Leon Vellekoop

De geboren Delftenaar Leon Vellekoop begon op 7-jarige leeftijd zijn tenniscarrière in s-Gravenzande. Een mooie carrière die resulteerde in een Nederlands Kampioenschap t/m 14 jaar en een top 50 ranking bij de Nederlandse senioren. Mede door blessures heeft hij zijn droom om proftennisser te worden niet waar kunnen maken. Dit heeft hem alleen maar gemotiveerd om zich de afgelopen 10 jaar door te ontwikkelen als allround tenniscoach bij verschillende verenigingen in Nederland. Leon zijn sterke ervaring als speler en brede ervaring als coach helpen hem zowel de recreatieve als de competitieve tennisser optimaal te begeleiden.

Naast het training geven is Leon een echte verbinder tussen de leden en de vereniging. Doordat hij de hoofdtrainer is geweest van verschillende verenigingen, locaties en doelgroepen kan hij uitstekend inspelen op de wensen van de leden. Leon voert de leiding bij SportSkills en zal het aanspreekpunt zijn voor de verenigingen en trainers. In Blaricum zal hij als hoofdtrainer ook het aanspreekpunt zijn voor de leden.

MEET

Herman Deijen

Herman, geboren in Bussum (1962), is – na een periode het trainerschap en de journalistiek te hebben gecombineerd – hierna fulltime als trainer bij verschillende verenigingen in ’t Gooi werkzaam geweest. Zelf is hij langdurig actief geweest binnen het circuit in categorie 3. Bij BLTC Blaricum geeft Herman nu al ruim 16 jaar met veel plezier les aan tennissers van 5 tot 75 jaar. Samen met Marjolein heeft hij twee kinderen, Zuzanka en Olivier.

MEET

Adnan Hadzic

Adnan Hadzic is geboren op 15 januari 1982 in Bosnië en Herzegovina en groeide op in zijn geboorte stad Tuzla waar hij zijn eerste stappen in tennis zette.

Hij was nationaal kampioen in alle junioren categorieën en als 18
jarige was hij het jongste lid van de Davis Cup team.  

Adnan was trainer van zes nationale vertegenwoordigers, waarvan
3 nationale kampioenen, en tevens trainde hij Mirza Basic een van de
beste Europese junioren, nr.1 t/m 16 op de ETA en nr. 6 t/m 18 op ITF.

MEET

Kris Portael

Geboren in Antwerpen, 1971, maar sinds 2010 wonend in Noord Holland met zijn 2 kinderen, Josje en Mats, is Kris Portael al jaren een gekend figuur in tennisland.

In België werkte hij met de beste spelers, trainde hij de bekende topspelers, en was hij regelmatig in het buitenland met spelers op de ITF / WTA tour. Ook als jeugdtrainer behaalde hij successen door een aantal Belgische Kampioenen te vormen.

MEET

Dewi Dijkman

Mijn naam is Dewi Dijkman, ik ben 24 jaar oud en sport loopt als rode draad door mijn leven. Van jongs af aan tennis ik al op het hoogste niveau in Nederland en ben een gepassioneerd sporter. Ik begon deel te nemen aan toernooien voor de Nederlandse nationale ranglijst voor junioren en internationale toernooien toen ik tien jaar oud was. Ik heb altijd top drie van Nederland gestaan van mijn leeftijdsjaar en ben verschillende keren met de KNLTB naar het buitenland gereisd voor interlands om meer internationale ervaring op te doen. Ik ben twee keer tweede geworden op de Nederlandse kampioenschappen en heb daarnaast verschillende internationale prijzen behaald. Door het vele reizen heb ik veel levenservaring op gedaan en mij als speler verder ontwikkeld.
Ik kijk ernaar uit om in de trainingen mijn passie en ervaringen met mijn leerlingen te delen en hoop dat ze net zulke tennisfanaten worden als ik.
Ik ga met veel plezier bij SportSkills aan de slag en hoop jullie snel tegen te komen op de tennisbaan!

MEET

Jelmer Hoff

Mijn naam is Jelmer Hoff, ik ben 43 jaar getrouwd en heb een dochter van bijna vier. Op zeven jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis en heb ik in mijn jeugd vooral regionaal veel gespeeld. Toen ik een jaar of 15 was ben ik gestopt met tennis en ben ik andere sporten gaan proberen om jaren later weer met veel plezier het tennis op te pakken.    

Ik ga met veel plezier bij SportSkills en TC Bilthoven aan de slag en hoop jullie snel op de baan te treffen!

MEET

Danny Egter

Ik ben Danny Egter en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Tennistrainer ben ik al bijna 30 jaar en sinds 2008 als trainer van TC Bilthoven. 

Tennissen doe ik zelf nog erg graag. Regelmatig ben ik te vinden op toernooien en competitie speel ik ook in Duitsland. Mijn speelsterkte is 4.

Ik geef met veel plezier training aan zowel senioren als jeugd.