IF YOU HAVE THE SPIRIT, WE HAVE THE SKILLS

OVEr ONS

Passie

Voor tennis

Deskundig

In Lesgeven

ERvaring

Met verenigingen

Hoe we het doen

Wat ons onderscheidt

Ontzorgen

Organisatie, facturatie, indelingen, vervangers bij ziekte regelen etc.

Communicatie

Transparantie en afstemming met verschillende commissies.

Continuiteit

Wij gaan voor een lange termijn relatie.

Trainers

Betrokkenheid, samenwerking en doorontwikkelen via bijscholing.

Activiteiten

Tenniskampen, clinics, events voor verschillende leeftijdsgroepen.

Prijs/kwaliteit

Marktconforme tarieven voor een hoog service niveau.

Onze drijfveer

De echte passie voor tennis overbrengen

Onze klanten geloven in ons

Dit is wat ze zeggen

Contact

MEET

Martijn Bok

Martijn Bok (1973) was zelf jarenlang professioneel tennisspeler, zo won hij meerdere malen het Nederlands Kampioenschap. Na zijn carrière als speler, maakte hij de overstap naar het coachvak. Hij is inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam als tenniscoach op de internationale tennistour.

MEET

Colin van Beem

Hoi ik ben Colin van Beem, 29 jaar en ben geboren in Amsterdam. Ik heb zelf jarenlang fulltime getennist tot ik mijn carrière stopte om verder te gaan als trainer/coach in de sport. Nu is het mijn passie om ambitieuze spelers verder te helpen op weg naar de top. Daarbij combineer ik kennis, passie, discipline en een mate van plezier. Ik heb enorm veel zin om bij Sportskills aan de slag te gaan om er een groot succes van te maken.

MEET

Floris
Minnaert

Floris heeft al 15 jaar ervaring op de ITF, WTA en ATP tour en heeft met vele internationale toptennissers gewerkt (Martic, Kontaveit, Pavlyuchenkova, Robson, Wozniacki, Verdasco, Bouchard, Cirstea, de Bakker).
 

“Het reizen naar alle grote en kleinere toernooien en het werken met sporters op alle niveaus is wat mij heeft verrijkt als trainer, coach en als mens”.

De vele leermomenten en zijn holistische aanpak zijn een inspiratiebron om het beste uit de speler te halen als atleet en als mens.

MEET

Leon Vellekoop

De geboren Delftenaar Leon Vellekoop begon op 7-jarige leeftijd zijn tenniscarrière in s-Gravenzande. Een mooie carrière die resulteerde in een Nederlands Kampioenschap t/m 14 jaar en een top 50 ranking bij de Nederlandse senioren. Mede door blessures heeft hij zijn droom om proftennisser te worden niet waar kunnen maken. Dit heeft hem alleen maar gemotiveerd om zich de afgelopen 10 jaar door te ontwikkelen als allround tenniscoach bij verschillende verenigingen in Nederland. Leon zijn sterke ervaring als speler en brede ervaring als coach helpen hem zowel de recreatieve als de competitieve tennisser optimaal te begeleiden.

Naast het training geven is Leon een echte verbinder tussen de leden en de vereniging. Doordat hij de hoofdtrainer is geweest van verschillende verenigingen, locaties en doelgroepen kan hij uitstekend inspelen op de wensen van de leden. Leon voert de leiding bij SportSkills en zal het aanspreekpunt zijn voor de verenigingen en trainers. In Blaricum zal hij als hoofdtrainer ook het aanspreekpunt zijn voor de leden.

MEET

Herman Deijen

Herman, geboren in Bussum (1962), is – na een periode het trainerschap en de journalistiek te hebben gecombineerd – hierna fulltime als trainer bij verschillende verenigingen in ’t Gooi werkzaam geweest. Zelf is hij langdurig actief geweest binnen het circuit in categorie 3. Bij BLTC Blaricum geeft Herman nu al ruim 16 jaar met veel plezier les aan tennissers van 5 tot 75 jaar. Samen met Marjolein heeft hij twee kinderen, Zuzanka en Olivier.

MEET

Adnan Hadzic

Adnan Hadzic is geboren op 15 januari 1982 in Bosnië en Herzegovina en groeide op in zijn geboorte stad Tuzla waar hij zijn eerste stappen in tennis zette.

Hij was nationaal kampioen in alle junioren categorieën en als 18
jarige was hij het jongste lid van de Davis Cup team.  

Adnan was trainer van zes nationale vertegenwoordigers, waarvan
3 nationale kampioenen, en tevens trainde hij Mirza Basic een van de
beste Europese junioren, nr.1 t/m 16 op de ETA en nr. 6 t/m 18 op ITF.

MEET

Kris Portael

Geboren in Antwerpen, 1971, maar sinds 2010 wonend in Noord Holland met zijn 2 kinderen, Josje en Mats, is Kris Portael al jaren een gekend figuur in tennisland.

In België werkte hij met de beste spelers, trainde hij de bekende topspelers, en was hij regelmatig in het buitenland met spelers op de ITF / WTA tour. Ook als jeugdtrainer behaalde hij successen door een aantal Belgische Kampioenen te vormen.