-

Tennis-vakanties
Monte Gordo

Vakantie vieren in de zon én werken aan je tennisniveau? Boek dan een Sportskills Tennisvakantie! Een week lang aan de slag met je tactiek, fitness, techniek en conditie en je start het winterseizoen tip-top!

Wat kun je verwachten?

We genieten een week lang van het milde klimaat van Monte Gordo, Portugal, waar we verblijven in een fantastisch, nieuw luxehotel. Alles ademt hier sportiviteit en weldadigheid: er is een spa waar je kunt genieten van massages en behandelingen, er zijn twee zalige zwembaden (één op het dak!) en je kunt deelnemen aan yoga, pilates of de gym induiken. Het hotelinterieur nodigt uit om te relaxen én om lekker bezig te zijn; de mooie natuurlijke kleuren en vormen zijn geïnspireerd op het landschap van de Algarve, met kliffen, duinen en stranden. De Algarve vind je ook terug in de gerechten uit het restaurant. Met lokale, razendverse producten worden je de heerlijkste gerechten voorgeschoteld. Hier is het niet moeilijk om uitgebalanceerd te eten, want de chef serveert zijn verstandige keuzes vermomd als culinaire wereldreizen.

In deze inspirerende omgeving geven wij jouw tennisniveau een flinke boost. Op vijf van de zeven dagen stappen we de tennisbaan op voor all-round tenniscoaching en training. Alles komt aan bod: conditie, tactiek, mentale kracht, lenigheid, spelpatronen, het maken en uitvoeren van een wedstrijdplan, het belang van gezonde voeding en vooral veel spelplezier. We zullen twee keer een toernooi spelen om al het geleerde in de praktijk uit te proberen. Je traint in kleine groepen met een van de inspirerende Sportskills-coaches dus er is steeds volop ruimte om te werken aan jouw doelen en om feedback te krijgen.

Buiten het tennis om heb je ook de tijd voor een individueel uitje en voor onderlinge sportieve gezelligheid. Op donderdag (de rustdag) organiseren we een leuke excursie om de Algarve van een andere kant te leren kennen.

Wanneer

De eerstvolgende reisweek is:
* Zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 oktober 2022
Inschrijven kan tot 31 september 2022.

Twijfel je of je wel moet boeken vanwege Corona? Geen zorgen, je krijgt je reissom teruggestort als de reis niet door kan gaan door Corona-maatregelen. Je kunt je boeking dus vandaag nog zonder risico in orde maken.

Weekprogramma

Zaterdag: aankomst
Zondag, maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 2 uur training en coaching per dag
Donderdag: rustdag en excursie
2 Tennistoernooien verspreid over de week
Elke dag zijn er activiteiten, zoals cardiotennis, workshops (bv mentale weerbaarheid op de baan) en yoga, waar je aan deel kunt nemen.
Zaterdag: afsluiting en terugreis

Begeleiding

Jouw trainers uit het team van Sportskills Tennis Academy staan de hele week voor je klaar. Ze delen al hun kennis over tennis met je en je kunt met al je tactische en tennistechnische vragen bij ze terecht.

Voor wie

We hebben onze tennisvakanties op maat gesneden voor jou als sportieve tennisliefhebber die de ambitie heeft om weer een stukje beter te worden. Omdat onze tennisvakanties niet in het teken staan van het aanleren van tennisslagen maar juist bedoeld zijn om tennissituaties in de praktijk uit te werken, verwachten we dat je tennisniveau tussen KNLTB-rating 9 en 3 ligt. We delen de trainingskoppels zoveel mogelijk op gelijke sterkte in.

Waar

In maart is de mooie Algarve de ideale locatie voor onze tennisvakanties. Enkele minuten van ons hotel liggen de gravel-buitenbanen waar wij onze dagelijkse trainingen geven. Het hotel ligt op 400 meter van het strand en op loopafstand van de hoofdstraat van Monte Gordo. Het vier-sterren hotel heeft luxe kamers, welness faciliteiten, een eigen restaurant en een bar. Alle hotelkamers hebben een balkon of terras.

Kosten

875 Euro all in per persoon per week.
Dit bedrag is exclusief het vliegticket van Amsterdam naar Faro en terug. Als je je vliegticket zelf boekt ben je goedkoop uit en flexibel. Houd rekening met een ticketprijs van circa 150-200 Euro per persoon.
Inbegrepen zijn: 7 overnachtingen op een tweepersoonskamer, ontbijt met koffie en thee in het hotel, driegangendiner met sappen en water in het hotel, 5x 2 uur tennistrainingen en een toernooi inclusief baanhuur, inschrijfgeld en baanhuur van de toernooien, gebruik van de fitnessruimte, de sauna, de jacuzzi en van de zwembaden in het hotel.
Niet inbegrepen zijn: lunches, snacks en dranken buiten het ontbijt en het diner om, overige dranken tijdens het diner, reis- en annuleringsverzekering, auto- en fietshuur, spabehandelingen en -massages.

Overnachten

Je overnacht 7 nachten op een tweepersoonskamer die je deelt met een medereiziger. Je kunt een eenpersoonskamer boeken tegen een opslag van 12 euro per nacht. Geef dit aan bij je boeking.
Alle kamers hebben een balkon, een douche of bad, een föhn, Rituals badartikelen, televisie, wifi, airconditioning, een minibar, een kluis en een waterkoker voor instant koffie en thee.

Boeken

Je kunt je inschrijven voor onze tennisvakanties door ons inschrijfformulier in te vullen. Behalve je persoonlijke gegevens vragen we je onder andere om de maat van je t-shirt, de naam van de tennisclub waar je lid bent en of je eventueel liever een eenpersoonskamer boekt. Je kunt op het formulier ook aangeven wat je tennisniveau is, hoeveel jaar je tenniservaring hebt en wat je doelstelling als tennisser is.
Zodra je je formulier hebt ingestuurd ontvang je van ons de bevestiging met alle verdere details en de factuur. Je boeking is bevestigd zodra wij jouw betaling hebben ontvangen.
Boeken voor de trip in de herfst kan tot uiterlijk 31 september 2022.

Corona

Wij houden ons bij onze tennisvakanties aan de op dat moment geldende coronamaatregelen, zowel in Nederland als in het land en de regio van bestemming. Dat kan betekenen dat je een geldig (internationaal) CoronaToegangsBewijs en/of een ander inreisvereiste nodig hebt voor deelname aan een tennisvakantie. Wanneer het door coronamaatregelen onmogelijk blijkt om een tennisvakantie (verder) door te laten gaan, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten aan de deelnemers. Mocht de tennisvakantie door corona-ontwikkelingen moeten worden onderbroken, dan is Sportskills niet verplicht tot restitutie van (een deel van de) reissom, maar we kijken altijd samen naar een oplossing. Mocht al voor vertrek duidelijk zijn dat je tennisvakantie onverhoopt door Corona niet door kan gaan, dan krijg je de reissom 100% teruggestort.

Verzekering

Indien gewenst dien je zelf een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten voor de tennisvakantie van Sportskills.

PS De locatie van de herfstreis kan nog wijzigen, maar is sowieso zonnig, luxe en sportief.

Inschrijven:

MEET

Dewi Dijkman

Mijn naam is Dewi Dijkman, ik ben 24 jaar oud en sport loopt als rode draad door mijn leven. Van jongs af aan tennis ik al op het hoogste niveau in Nederland en ben een gepassioneerd sporter. Ik begon deel te nemen aan toernooien voor de Nederlandse nationale ranglijst voor junioren en internationale toernooien toen ik tien jaar oud was. Ik heb altijd top drie van Nederland gestaan van mijn leeftijdsjaar en ben verschillende keren met de KNLTB naar het buitenland gereisd voor interlands om meer internationale ervaring op te doen. Ik ben twee keer tweede geworden op de Nederlandse kampioenschappen en heb daarnaast verschillende internationale prijzen behaald. Door het vele reizen heb ik veel levenservaring op gedaan en mij als speler verder ontwikkeld.
Ik kijk ernaar uit om in de trainingen mijn passie en ervaringen met mijn leerlingen te delen en hoop dat ze net zulke tennisfanaten worden als ik.
Ik ga met veel plezier bij SportSkills aan de slag en hoop jullie snel tegen te komen op de tennisbaan!

MEET

Jelmer Hoff

Mijn naam is Jelmer Hoff, ik ben 43 jaar getrouwd en heb een dochter van bijna vier. Op zeven jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis en heb ik in mijn jeugd vooral regionaal veel gespeeld. Toen ik een jaar of 15 was ben ik gestopt met tennis en ben ik andere sporten gaan proberen om jaren later weer met veel plezier het tennis op te pakken.    

Ik ga met veel plezier bij SportSkills en TC Bilthoven aan de slag en hoop jullie snel op de baan te treffen!

MEET

Danny Egter

Ik ben Danny Egter en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Tennistrainer ben ik al bijna 30 jaar en sinds 2008 als trainer van TC Bilthoven. 

Tennissen doe ik zelf nog erg graag. Regelmatig ben ik te vinden op toernooien en competitie speel ik ook in Duitsland. Mijn speelsterkte is 4.

Ik geef met veel plezier training aan zowel senioren als jeugd.