-

Tennis-weekends

Zin in een heerlijke tennisvakantie in de Algarve? Klik dan door naar onze tennisreizen!

Past een tennisreis niet in je drukke agenda, maar wil je je tennisniveau wel in heel korte tijd flink aanscherpen? Dan is een Sportskills Tennisweekend iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

In een groep van maximaal 12 deelnemers geven we in twee dagen tijd jouw tennisniveau een flinke boost. Alles komt aan bod in dit sportieve weekend: conditie, tactiek, mentale kracht, lenigheid, spelpatronen, het maken en uitvoeren van een wedstrijdplan, gezonde voeding en veel sportieve gezelligheid.

Wanneer

Momenteel staan er geen tennisweekends gepland, maar daar komt gauw verandering in! Houd deze pagina en onze social media in de gaten, want daar kondigen we onze nieuwe data binnenkort aan.

Dagprogramma zaterdag

11:00 uur Aankomst en indeling 12:00 uur Cardiotraining in de buitenlucht 13:00 uur Gezamenlijke gezonde lunch in de loungebar 14:00 uur Enkelspeltheorie: Technisch en tactisch plan maken met praktijktoepassingen 16:00 uur Dubbelspeltheorie en tactisch plan maken met praktijktoepassingen 18:00 uur Diner Na het diner: moe en vol indrukken naar huis of hotel

Dagprogramma zondag

8:45 uur Verzamelen 9:00 uur Warming-up met yoga 10:00 uur Theorie: Mentale weerbaarheid 11:00 uur Praktijk: Mentale weerbaarheid aan de hand van spelsituaties 12:00 uur Gezamenlijke gezonde lunch in de loungebar 13:00 uur Eindwedstrijden waarbij je het geleerde in de praktijk kunt inzetten 18:00 uur Afsluiting

Begeleiding

Jouw trainers uit het team van Sportskills Tennis Academy staan het hele weekend voor je klaar. Ze delen al hun kennis over tennis met je en je kunt met al je tactische en tennistechnische vragen bij ze terecht.

Voor wie

We hebben onze tennisweekends op maat gesneden voor jou als sportieve tennisliefhebber die de ambitie heeft om weer een stukje beter te worden. Omdat onze weekends niet in het teken staan van het aanleren van tennisslagen maar juist bedoeld zijn om tennissituaties in de praktijk uit te werken, verwachten we dat je tennisniveau tussen KNLTB-rating 8 en 5 ligt.

Waar

Het prachtige tennispark van BLTC In between in Blaricum, centraal in Nederland gelegen, is een ideale locatie voor onze tennisweekends. Behalve 10 schitterend gelegen gravel-buitenbanen (die ook in de winter bespeelbaar zijn) beschikken wij er ook over 5 nagelnieuwe Australian Open hardcourt-indoorbanen. De ruime en gezellige loungebar maakt het park compleet.