-

Tennisweekends

Past een tennisreis niet in je drukke agenda, maar wil je je tennisniveau wel in heel korte tijd flink aanscherpen?
Dan is een Sportskills Tennisweekend iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

In een groep van maximaal 12 deelnemers geven we in twee dagen tijd jouw tennisniveau een flinke boost. Alles komt aan bod in dit sportieve weekend: conditie, tactiek, mentale kracht, lenigheid, spelpatronen, het maken en uitvoeren van een wedstrijdplan, gezonde voeding en veel sportieve gezelligheid.

Wanneer

Momenteel staan er geen tennisweekends gepland, maar daar komt gauw verandering in! Houd deze pagina en onze social media in de gaten, want daar kondigen we onze nieuwe data binnenkort aan.

Dagprogramma zaterdag

11:00 uur Aankomst en indeling
12:00 uur Cardiotraining in de buitenlucht
13:00 uur Gezamenlijke gezonde lunch in de loungebar
14:00 uur Enkelspeltheorie: Technisch en tactisch plan maken met praktijktoepassingen
16:00 uur Dubbelspeltheorie en tactisch plan maken met praktijktoepassingen
18:00 uur Diner
Na het diner: moe en vol indrukken naar huis of hotel

Dagprogramma zondag

8:45 uur Verzamelen
9:00 uur Warming-up met yoga
10:00 uur Theorie: Mentale weerbaarheid
11:00 uur Praktijk: Mentale weerbaarheid aan de hand van spelsituaties
12:00 uur Gezamenlijke gezonde lunch in de loungebar
13:00 uur Eindwedstrijden waarbij je het geleerde in de praktijk kunt inzetten
18:00 uur Afsluiting

Begeleiding

Jouw trainers uit het team van Sportskills Tennis Academy staan het hele weekend voor je klaar. Ze delen al hun kennis over tennis met je en je kunt met al je tactische en technische vragen bij ze terecht.

Voor wie

We hebben onze tennisweekends op maat gesneden voor jou als sportieve tennisliefhebber die de ambitie heeft om weer een stukje beter te worden. Omdat onze weekends niet in het teken staan van het aanleren van tennisslagen maar juist bedoeld zijn om tennissituaties in de praktijk uit te werken, verwachten we dat je tennisniveau tussen KNLTB-rating 8 en 5 ligt.

Waar

Het prachtige tennispark van BLTC In between in Blaricum, centraal in Nederland gelegen, is een ideale locatie voor onze tennisweekends. Behalve 10 schitterend gelegen gravel-buitenbanen (die ook in de winter bespeelbaar zijn) beschikken wij er ook over 5 nagelnieuwe Australian Open hardcourt-indoorbanen. De ruime en gezellige loungebar maakt het park compleet.

Zin in een heerlijke tennisvakantie in de Algarve? Klik dan door naar onze tennisreizen!

MEET

Dewi Dijkman

Mijn naam is Dewi Dijkman, ik ben 24 jaar oud en sport loopt als rode draad door mijn leven. Van jongs af aan tennis ik al op het hoogste niveau in Nederland en ben een gepassioneerd sporter. Ik begon deel te nemen aan toernooien voor de Nederlandse nationale ranglijst voor junioren en internationale toernooien toen ik tien jaar oud was. Ik heb altijd top drie van Nederland gestaan van mijn leeftijdsjaar en ben verschillende keren met de KNLTB naar het buitenland gereisd voor interlands om meer internationale ervaring op te doen. Ik ben twee keer tweede geworden op de Nederlandse kampioenschappen en heb daarnaast verschillende internationale prijzen behaald. Door het vele reizen heb ik veel levenservaring op gedaan en mij als speler verder ontwikkeld.
Ik kijk ernaar uit om in de trainingen mijn passie en ervaringen met mijn leerlingen te delen en hoop dat ze net zulke tennisfanaten worden als ik.
Ik ga met veel plezier bij SportSkills aan de slag en hoop jullie snel tegen te komen op de tennisbaan!

MEET

Jelmer Hoff

Mijn naam is Jelmer Hoff, ik ben 43 jaar getrouwd en heb een dochter van bijna vier. Op zeven jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis en heb ik in mijn jeugd vooral regionaal veel gespeeld. Toen ik een jaar of 15 was ben ik gestopt met tennis en ben ik andere sporten gaan proberen om jaren later weer met veel plezier het tennis op te pakken.    

Ik ga met veel plezier bij SportSkills en TC Bilthoven aan de slag en hoop jullie snel op de baan te treffen!

MEET

Danny Egter

Ik ben Danny Egter en samen met Annegien trotse ouders van 3 zoons in een samengesteld gezin. Tennistrainer ben ik al bijna 30 jaar en sinds 2008 als trainer van TC Bilthoven. 

Tennissen doe ik zelf nog erg graag. Regelmatig ben ik te vinden op toernooien en competitie speel ik ook in Duitsland. Mijn speelsterkte is 4.

Ik geef met veel plezier training aan zowel senioren als jeugd.